Alle Remmen Los Festival naar Loosbroek!

We vieren ons 25-jarig jubileum in Loosbroek. Het terrein aan de Laageindsedijk wordt op 9 en 10 mei omgedoopt tot Festivalterrein Gras Erop en biedt ruimte aan 7.500 bezoekers, 3 podia en ruim 20 bands waaronder Rowwen HèzeThe Dirty DaddiesMooi WarkPater MoeskroenBökkersWC EXPERIENCEThe Wetnecks () en uiteraard BZB. Om de gastvrijheid te verhogen, kunnen 3.000 kampeerders terecht op Camping De Vlaamse Kust.

In eerste instantie hadden we Landgoed Hendrickx in Volkel op het oog, waar eerder het 12,5-jarig jubileum is gevierd. Door vele verontrustende telefoontjes vanuit omwonenden, is toen uitgeweken naar een locatie nabij de vliegbasis. Echter, het bleek dat daar mogelijk nog explosieven in de grond zitten, waardoor onveilige situaties kunnen ontstaan. Uiteraard willen we voorkomen dat het vooraf een knalfeest wordt en zijn we daarom zeer blij dat we nu een geschikte locatie in de Gemeente Bernheze hebben gevonden. Hier wonen inmiddels meerdere BZB bandleden, dus wat ons betreft een heel mooi alternatief! Informatie over het programma, camping en tickets vind je op www.alleremmenlosfestival.nl. Let op; het festival is 18+! Het complete persbericht is hieronder te vinden! 

————–

Persbericht

Alle Remmen Los Festival tijdens Hemelvaartsweekend naar Loosbroek

Het Alle Remmen Los Festival, wat BZB ter ere van haar 25-jarige jubileum in het Hemelvaartsweekend organiseert, wordt gehouden in Loosbroek. Het terrein aan de Laageindsedijk wordt op 9 en 10 mei omgedoopt tot Festivalterrein Gras Erop en zal ruimte bieden aan 7.500 bezoekers, 3 podia en ruim 20 bands waaronder Rowwen Hèze, The Dirty Daddies, Mooi Wark, Pater Moeskroen, Bökkers, WC Experience, The Wetnecks (USA) en natuurlijk de gastheren van BZB. Om de gastvrijheid te verhogen, zal Camping De Vlaamse Kust worden ingericht om 3.000 kampeerders te kunnen verwelkomen. Deze camping is geopend van 9 mei om 14.00 uur tot 11 mei 12.00 uur.

De Volkelse band had haar oog in eerste instantie laten vallen op Landgoed Hendrickx in Volkel, waar eerder het 12,5-jarig jubileum is gevierd. Door de enorme belangstelling bij de start van de voorverkoop en de daaruit voorvloeiende vele verontrustende telefoontjes vanuit omwonenden, is toen uitgeweken naar een locatie buiten de bebouwde kom nabij de vliegbasis. Echter, later in het traject bleek dat daar mogelijk nog explosieven in de grond zitten, waardoor onveilige situaties kunnen ontstaan. “Uiteraard willen we voorkomen dat het vooraf al een knalfeest wordt en zijn we daarom zeer blij dat we nu een geschikte locatie in de Gemeente Bernheze hebben gevonden. Hier wonen inmiddels meerdere BZB-bandleden, dus wat ons betreft een heel mooi alternatief!”, aldus zanger Fred van Dijk.

Programma
Op 9 mei staan Rowwen Hèze, BZB Oldskool, Baby Blue, The Wetnecks (USA) en Big Ball met Bart Balletjes op het programma. Hemelvaartsdag 10 mei, zijn er optredens van The Dirty Daddies, Pater Moeskroen, WC Experience, Bökkers, Høken met de Heinoos, Mooi Wark, Wannabeastar, The Wembley’s, Surrender, Plork & De Aannemers, Staal met Glazen, Heavy Hoempa, tributes van Guns ’n Roses, AC/DC en Motörhead en uiteraard BZB zelf. Alle relevante info is te vinden viawww.alleremmenlosfestival.nl