BZB presenteert nieuw album op nooit eerder vertoonde manier!

Zaterdag 27 oktober presenteert BZB hun nieuwe album Domme Dingen Doen op een wel héél ludieke en nooit eerder vertoonde manier: door 12 optredens in 12 provincies op 1 dag te geven! Tevens is de band de eerste die het nieuwe album gratis als download aanbiedt via de BZB app.

Primeur 1: 12 optredens in 12 provincies op 1 dag
Om het nieuwe album Domme Dingen Doen op één dag in heel Nederland onder de aandacht te brengen, gaat BZB op zaterdag 27 oktober optreden in alle provincies. Deze 12 Provincies Tour begint zaterdagochtend vroeg om 08.45 uur in Limburg en eindigt voor 00.00 uur in Leek, Groningen. Gewapend met een podium op een trailer trekt de band die dag van provincie naar provincie waar telkens 2 nieuwe nummers worden gespeeld.

Primeur 2: Gratis CD via BZB-app
De CD is verkrijgbaar via de BZB-app die vanaf 27 oktober gratis te downloaden is op Google Play Store en Appstore. Oftewel, BZB is de eerste band die op deze manier zijn cd gratis en voor niets weggeeft! Voor de verzamelaars wordt er in een zeer beperkte oplage een traditionele CD met hoesje gemaakt. Voor de echte diehards is er een mooie uitdaging: degene die de hele tour meereist krijgt in elke provincie een stempel op hun kaart en een volle stempelkaart geeft direct recht op een gesigneerde cd.

De route ziet er zoals onderstaand uit. Uiteraard is dit een ‘ongeveer-schema’; houd de Facebookpagina van BZB in de gaten voor de laatste updates.

Limburg: Winkelcentrum, Molenhoek, ca. 08.45 uur
Gelderland: parkeerterrein sportclub Woezik, Wijchen, ca 09.35 uur
Brabant: Tongerloplein, Udenhout, ca 10.55 uur
Zeeland: Eetcafé The Sixties, Tholen, ca 12.35 uur
Zuid-Holland: Centrum, Pijnacker, ca 14.20 uur
Utrecht: Azotod, De Meern, ca 15.50 uur
Noord-Holland: Hilversum, ca 17.00 uur
Flevoland: De Meerpaal, Dronten, ca 18.35 uur
Drenthe: Kerkplein, Meppel, ca 20.25 uur
Overijssel: Cafe De Karre, Tuk, Overijssel, ca 21.15 uur
Friesland: Cafe It Alde Ste, Ureterp, ca 22.35 uur
Groningen: De Dam 1, Leek, ca 23.35 uur