MET KORTING NAAR HERRIE UIT NAZARETH!

Tweede Kerstdag, 26 december staat De Pul – Uden vanaf 18.00 uur weer in het teken van BZB’s Kerstival: Herrie Uit Nazareth!, waar naast de gezellige sfeer, genoten kan worden van Pater Moeskroen, The Hot Studs, Twenty Sicks, Bart & Alex en uiteraard de gastheren van BZB! FC BZB leden kunnen uiteraard tickets bestellen met korting, zonder servicekosten én krijgen daarnaast ook nog eens het eerste rondje van De Pul! Proost :-).

En last, but zéker not least: Herrie Uit Nazareth is de afscheidsshow van Ben en daarom een hele mooie gelegenheid om Ben een waardig afscheid te geven!

Tickets
De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Tickets kosten €16,- (excl. servicekosten) en zijn online verkrijgbaar via DEZE LINK. Indien nog voorradig kost een entreebewijs aan de deur €19,00.

Vette voordeel voor FC BZB leden
Voor FC BZB-leden geldt dat men vanuit de luie stoel zonder servicekosten maximaal 2 kaarten kan reserveren. Per ticket hoeft er maar 15,- afgerekend te worden, er worden géén servicekosten berekend én je krijgt het eerste rondje van De Pul. Dat is nog eens een mooie Kerstgedachte, niet dan?! BESTEL HIER je tickets met voordeel!

Tot dan en daar!