Tweede Kerstdag: Herrie Uit Nazarath!

Hoppaaaaa, Tweede Kerstdag wederom ons eigen Kerstival in De Pul te Uden!
👉Tickets via DEZE LINK

Even die gourmetschotels, aardappelkroketten en rollades er uitswingen met een wel heel vet programma! Het ultieme excuus om niet bij je schoonouders te hoeven Rummycuppen, want jij gaat Tweede Kerstdag lekker het muzikale jaar afsluiten in De Pul!

Wipneus & Pim
Positieve energie! Dat is waar deze twee vrolijke DJ’s voor staan. Al ruim een decennium lang hét feestconcept waarin jij op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. Danswedstrijden, ouderwetse ‘jongenstegen- de-meisjes’ competities, leuke ‘give-aways’, fantastische prijzen en de onophoudelijke stroom bekende hits Wipneus & Pim een onovertroffen feest!

Mother’s Pride
Jeroen, Toni en Mike veroveren vanaf 1993 als rocktrio de regionale podia met hun rechttoe rechtaan rock. In korte tijd wordt er een indrukwekkende CV opgebouwd met voorprogramma’s van Stiltskin, Rowwen Hèze en Normaal. Na de CD presentatie in De Pul te Uden, valt na enkele maanden in 1995 valt het doek. Na een paar reünie optredens in de tussentijd, is de band weer klaar om vol gas te gaan optreden!

Dos Paulos
Back to basic, twee ijzersterke vocalen en twee eerlijke akoestische gitaren. Rockende Classics, Gevoelige Luisterliedjes en Swingende Meezingers. De interactie met het publiek resulteert zeer regelmatig in een groot verzoekjes-festijn, bestaand uit de meest uiteenlopende nummers. Je mag wel zeggen dat Paul en Paul na zeker 15 jaar aardig op elkaar zijn ingespeeld, wat betekent dat een aanzienlijk deel van de verzoekjes gehonoreerd kan worden.

Bootleg Betty
Bootleg Betty deinst er niet voor terug om je alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen. Vol energie vuurt het Nijmeegse vijftal haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll op je af. De eigentijdse benadering van deze traditionele invloeden resulteert in een herkenbaar geluid dat alles behalve gedateerd is!

BZB
Uw gastheren van de avond zelf :-)!

Tot dan en daar!